Textilre és különböző felületekre

Munkaruha és feliratozás

1

Minőség

Cégünk különböző módszerekkel készít feliratokat munkaruhára, pólóra, mezre, ingre, papír táskára, reprezentációs ajándékokra. Kifejezetten magyar és európai, minőségi munkaruha és divatáru készítők termékeit forgalmazzuk megfizethető áron.

2

Rugalmasság

Igény esetén egyedi mez, formaruha, sportöltözet gyártására vagy hozott anyag feliratozására is lehetőség van, különböző technikai megoldásokkal. 

3

Nagy példányszám

A különböző eljárások közül előnyben részesítjük a szerigráfiát (szita-nyomás/film-nyomás), mert nagy példányszámok esetén rendkívül költség hatékony, továbbá a nyomat élettartama jelentősen meghaladja más eljárásokét.

munkaruha

Filmnyomás és minőség garancia

Filmnyomást, azaz munkaruha és póló feliratozást csak nagy példányszám esetén tudunk vállalni. Az ár-kalkuláció nagyban függ a grafika méretétől, az alkalmazott festéktől, a sziták darabszámától színenként és a szükséges digitális grafikai előkészületektől. 

Minőségi garanciát csak az általunk forgalmazott termékekre tudunk vállalni. Árainkról, kínálatunkról és a rendelhető minimális darabszámról érdeklődj a honlapon megtalálható elérhetőségeink egyikén, vagy kattints az oldal alján lévő Facebook linkre és írj ránk Messengeren!

Lépj velünk kapcsolatba és válaszolunk további kérdéseidre!

  • +36 20 459 7099

  • design.kosha@gmail.com